Thuis!
Door: webmaster
12 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles
We zijn weer thuis. Rond 12.10 uur landde het vliegtuig op Schiphol. We hadden een enorme wind mee vandaar dat we 50 minuten eerder aankwamen. Maar dat vonden we helemaal niet erg :-). Finn deed het erg goed in het vliegtuig. We hadden de beschikking over een wiegje dat voor ons hing en daar kom hij dan ook lekker in slapen. Alleen om op 2 m2 een baby te verschonen is wel een enorme uitdaging :-).
Er stonden aardig wat mensen te wachten op Schiphol om ons te verwelkomen. De aankomst en de verwelkoming van familie en vrienden was dan ook ontzettend bijzonder om mee te maken en dit zullen we dan ook nooit meer vergeten! (ook erg leuk dat Michiel en Michel ,Tante Mariet, Oom Anton, Tante Dinie en Oom Benny er waren!)
Dit zal ook een van de laatste keren zijn dat we deze site zullen bijwerken. Als er echt bijzondere zaken te melden zijn, dan melden we dat zeker nog even.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alle medeleven en berichtjes! Het was erg leuk om dit allemaal zo te lezen terwijl we in LA zaten. Nogmaals BEDANKT!
Groeten,
Bart, Robert en een dikke knuffel van Finn!
Groeten,
Bart, Robert en een dikke knuffel van Finn!
12 Oktober 2008 - 14:47
Giel,Jolanda En Mark:
Bart en Robert, van harte gefeliciteerd met jullie zoon.Heel veel geluk voor jullie.Groetjes(collega van Anne) -
12 Oktober 2008 - 16:50
Fam Schoenmakers:
Robert en Bart,vanharte gefeliciteerd met jullie zoon Finn ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe geniet er van gr Betty Schoenmakers -
12 Oktober 2008 - 20:17
Margot & Ingrid:
Welkom terug! Fijn dat alles goed is gegaan en we komen graag een keertje langs om Finn te bewonderen en alle verhalen te horen!
Liefs, -
14 Oktober 2008 - 17:49
Evelien (VHV):
Bart en Robert,
Van harte gefeliciteerd met jullie practige zoon Finn!
Groetjes Evelien en Eugene -
13 November 2008 - 19:47
Rene:
Hoi Bart en Robert,
Wat een leuk verslag van jullie avonturen zeg! Erg leuk om te lezen!
Groetjes, Dennis en Rene -
14 December 2008 - 20:30
Ivo En Cindy:
He hallo, hoe is het nu met jullie kereltje? Ik dacht dat ik een reactie op deze site had geplaatst maar er is blijkbaar iets mis gegaan. Bij deze nog een keer van Harte en bedankt voor het leuke geboortekaartje. Binnenkort hopen wij er ook 1 naar jullie te sturen!!!